Deco-key is een webwinkel waar u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw bestelling kunt plaatsen.

Bij plaatsen van een bestelling geeft u als koper aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Alle vermelde prijzen zijn in euro´s en exclusief verzendkosten.

Vermelde prijzen zijn eenheidsprijzen, tenzij anders vermeld.

Betaling is mogelijk via iDeal of een rechtstreekse overboeking op rekeningnummer NL42ABNA0407056327 t.n.v. Joy Home.

Deco-key behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen.

Na plaatsing van een bestelling ontvangt u een automatische bevestiging van uw bestelling.

Betaling dient uiterlijk binnen 7 dagen na plaatsing bestelling te geschieden.

Indien betaling niet binnen de afgesproken termijn geschied, behoudt Deco-key zich het recht voor om de bestelling (na een herinneringsmail) te annuleren.

Verzending van uw bestelling geschied binnen 2 tot 3 werkdagen na ontvangst betaling (tenzij anders overeengekomen).

Verzending wordt via PostNL verzorgd (tenzij anders overeengekomen).

Deco-key verpakt haar artikelen uiterst zorgvuldig, echter zij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade en is niet aansprakelijk voor het verloren gaan van verzonden artikelen. Verzenden is in alle gevallen voor risico van de koper. (heeft uw verzekerde pakket echter toch schade opgelopen dient u dit direct of tenminste binnen 24 uur na ontvangst per mail aan ons te melden. Dit i.v.m. reclamaties bij PostNL).

U kunt ervoor kiezen een bestelling verzekerd te laten verzenden. Extra kosten à € 6,- (voor een pakket) komen voor uw rekening en worden achteraf in rekening gebracht. Bij een bestelling met een gewicht van meer dan 20kg wordt dit automatisch geregeld. Heeft uw verzekerde pakket echter toch schade opgelopen dan dient u dit direct of tenminste binnen 24 uur na ontvangst per mail aan ons te melden, dit i.v.m. reclamaties bij PostNL.

Mocht u na ontvangst van uw bestelling niet tevreden zijn, zend u het artikel binnen 7 dagen aan mij retour (waarbij de verzendkosten voor uw rekening komen), in de originele verpakking en zonder gebruiksschade.
U ontvangt een tegoedbon.
Is het artikel gemaakt naar uw persoonlijke wensen, is het NIET mogelijk om het te ruilen.

Afgeprijsde accessoires kunnen niet geruild/geretourneerd worden.

Mocht de order te groot of kwetsbaar zijn voor bezorging per post, dan zal contact met u worden opgenomen voor een alternatief.

Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend door Deco-key gebruikt. Zij zullen in geen enkel geval aan derden worden verstrekt.


* Copyright * Niet toegestaan de artikelen van Deco-key te kopiëren.
Het recht met betrekking tot de ‘intellectueel rechten! bundelt de juridische mechanismen die de menselijke ‘intellectuele schepping\\\` beschermen teneinde de neerslag en / of de uitwerking ervan juridisch te beschermen tegen ongeoorloofde overname en / of tegen een niet toegelaten gebruik door derden. De intellectuele rechten laten toe dat iemand een wettelijk monopolie verwerft op een bepaalde intellectuele schepping en daarbij als rechthebbende als enige bepaalde rechten verkrijgt om deze schepping te commercialiseren en / of te beschermen tegen derden. De intellectuele rechten vormen daarmee een uitzondering op het principe van de vrijheid van handel.\\\"(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2021 Deco-key | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel